Ondt i halsen – hvad skal jeg lave?

Tips til underholdning

Tips til underholdning

Øv –  det er slet ikke sjovt at være syg og have ondt i halsen. Det føles ofte som spildtid, for man ligger bare derhjemme og keder sig. Tiden går, og man skulle egentlig have nået en masse derhjemme og på arbejde. Men det er vigtig, at du slapper af og passer rigtig godt på dig selv, så du hurtigere kan komme dig. Derfor har vi samlet nogle ideer til, hvad du kan lave, når du ligger i sygesengen.

Så find den lune sweater frem, drik en kop god te, og snup en Zyx  - den virker, når du har ondt i halsen. Vi har også samlet en række andre gode råd til, hvad du kan gøre, hvis du har fået ondt i halsen. Dem kan du læse her. 

Tid til masser af serier og film

Kender du det? Man tænder for tv’et kl. 14, og der er ikke andet end Berverly Hills 90210-genudsendelse for 117 gang. Tv-programmet midt på dagen er ikke altid lige spændende, så kast dig over en af de mange streamingtjenester i stedet.

Nu har du en undskyldning for at komme i gang med en serie og få set en masse afsnit. Du skal jo alligevel tage den med ro og slappe helt af, så du kan blive rask. Har du ikke Netflix eller nogen af de andre tjenester, så fortvivl ej. Bibliotekerne har deres helt egen og gratis tjeneste Filmstriben, hvor du kan se film online. Du skal sådan set bare være oprettet som almindelig låner på dit lokale bibliotek, og wupti, så er der adgang til en masse gode film - helt gratis. 

Snup en god bog

Kan du ikke helt overskue at se serier, og vil have ro omkring dig, så gå i gang med en god bog. Måske har du en bog som står og samler støv i reolen, fordi du ikke lige har haft tid til at gå i kast med den. Så kom i gang nu.
Hvis du ikke lige har nogen bog ved hånden, så kan du låne et kæmpe udvalg af e-bøger på bibliotekets onlinetjeneste eReolen.  Du skal bare være registeret som almindelig låner på dit bibliotek, så kan du også oprette dig som bruger på eReolen

Hør en hyggelig lydbog

Når man er syg med ondt i halsen kan det være meget rart at få en historie fortalt i stedet for at læse en bog selv. Find en god lydbog på en af de online tjenester, som udbyder lydbøger eller brug bibliotekernes gratis onlinetjeneste eReolen til at låne en lydbog.  Du skal bare være registret som almindelig låner på dit bibliotek, så kan du også oprette dig som bruger på eReolen

Ryd op!

Ja, du læste rigtig. Ryd op – ikke i dit hjem, men på din telefon, computer eller iPad. Du er jo alligevel tvunget til at tage den med ro derhjemme. Ryd fx op i dine fotos, dokumenter, gamle e-mails eller dine billeder på fx Facebook og Instagram. Så har du også lige fået lavet lidt nyttigt, mens du lå syg. 

Hvor kan jeg købe Zyx

Hvor kan jeg købe Zyx?

Du kan købe Zyx på på dit lokale apotek, i Matas eller i Coops supermarkeder - SuperBrugsen, Dagli'Brugsen, Kvickly, Irma, Fakta og Fakta Q.

Se hvor du kan købe Zyx online
viatris_logo

Du forlader zyxtablet.dk

Hvis du klikker på ”Fortsæt” nedenfor, forlader du dette affilierede Viatris-selskabs websted for at gå til et websted tilhørende en tredjepart, som alene er ansvarlig for dets indhold.