Sommerforkølelse kan give ondt i halsen

Sommerforkølelse

Sommerforkølelse

Tag Zyx når du har ondt i halsen

Sommeren er over os, og vi skal ud og nyde de lange og forhåbentlig varme dage. Grillen skal frem, klipklapperne støves af og de langærmede skiftes ud med korte ærmer og shorts.

Sådan undgår du at blive forkølet om sommeren

Men på trods af de varmere temperaturer er det ikke usandsynligt, at du risikerer at rende ind i en sommerforkølelse. For som vi alle ved, er den danske sommer ofte lunefuld, og hvis du for eksempel kommer af sted uden en ekstra trøje, kan de svingene temperaturer let fremkalde en forkølelse. Og det sidste, man har lyst til, når solen skinner udenfor, er at ligge under dynen. Så husk den ekstra trøje, og sørg desuden for god håndhygiejne, så du holder de forskellige forkølelsesvira på afstand. Se vores gode råd til, hvordan du slipper for ondt i halsen.

Allerede ramt af sommerforkølelse?

Er du allerede blevet ramt af en forkølelse, er der ingen anden vej end at holde dig varm under dynen, drikke masser af te og lindre smerten i halsen – fx med ZyxLæs mere om, hvad du kan gøre, hvis du har fået ondt i halsen.

Fået ondt i halsen?

Vi har også samlet række tips til dig her på siden.

Se vores tips
Medicin mod ondt i halsen

Host! Host! Medicin mod ondt i halsen

Ondt i halsen? Så tag en Zyx-sugetablet. Den virker, når du har ondt i halsen.

Læs mere
viatris_logo

Du forlader zyxtablet.dk

Hvis du klikker på ”Fortsæt” nedenfor, forlader du dette affilierede Viatris-selskabs websted for at gå til et websted tilhørende en tredjepart, som alene er ansvarlig for dets indhold.